Facadebeklädnad

Facadebeklädnad hos C2Elements.

På C2Elements är vi experter inom facadebeklädnad och därför är vi din pålitliga samarbetspartner inom området. Vi har många års erfarenhet, och med vår dedikation till branschen har vi etablerat oss som experter och leverantörer av lösningar för facadebeklädnad. Hos oss är inget projekt för komplext, och vi är redo att möta våra kunders behov och önskemål på bästa möjliga sätt.

Facadebeklädnaden tjänar ett estetiskt syfte och kan bidra till att ge byggnader en helt unik utstrålning. Det finns rika möjligheter att vara kreativ med fasadens utseende, där det går att välja både tegel eller klinker som exempel på en klädnadsmöjlighet. Beroende på vilken utstrålning du vill att byggnaden ska ha, har vi säkerligen en lösning som matchar dina önskemål. Oavsett om du föredrar en horisontell eller vertikal orientering, erbjuder C2Elements en lösning som kan anpassas och uppfyller dina designpreferenser.

Vi arbetar med många olika typer av beklädnadstegel.

Utomhusfasadbeklädnad

Förutom den estetiska tilltalande delen tjänar fasadbeklädnaden ett viktigt funktionellt syfte för byggnaden. En utomhusfasadbeklädnad bör betraktas som en skyddande åtgärd för byggnadens struktur. Vår utomhusfasadbeklädnad är skapad med förståelse för klimatet och varierande väderförhållanden. Därför är materialen noggrant utvalda för att kunna stå emot alla typer av väder, inklusive vind, regn och solens intensiva UV-strålar.
Fasadbeklädnaden, som monteras på byggnadens utsida, ger rika möjligheter att vara kreativ. I vissa fall kan vissa materialtyper vara mer fördelaktiga än andra, och våra yrkesmässiga medarbetare står redo att hjälpa och guida dig genom dessa val.

Vedligeholdelsesfri fasadbeklädnad.

På C2Elements erbjuder vi underhållsfria lösningar för våra kunder. Tillsammans med våra återförsäljare förstår vi vikten av minimalt rengörings- och underhållsarbete på byggnadens fasad. Valet av material hos C2Elements är otroligt tacksamt och kräver inte mer än en enkel ytrengöring när det behövs.

Fasadbeklädnad i tegel.

På C2Elements hittar du bland annat fasadbeklädnad i olika typer av tegel och klinker. Tegel skiljer sig från andra fasader genom sina unika designmässiga egenskaper. Vårt tegel är 100% UV-beständigt och kräver nästan ingen ytterligare underhållning. Vårt skärmtegel är ett populärt val bland våra kunder, och här inkluderas både vår klassiska skärmtegel och vår rustika skärmtegel. Du kan utforska våra olika produkter här.
På C2Elements erbjuder vi även möjligheten till fria händer, där du som kund hos oss själv kan välja färger och format. Detta kan du läsa mer om under skärmtegel design.

Hållbar fasadbeklädnad

På C2Elements värdesätter vi möjligheten att erbjuda hållbara produkter till våra kunder. Vår fasadbeklädnad är inget undantag, eftersom vår tegel är tillverkat uteslutande av naturliga element som ler, vatten och eld. Detta gör materialvalet till ett otroligt hållbart val för din fasad. Detta innebär också att materialet har en extrem hållbarhet, vilket innebär att du inte behöver byta ut det frekvent - fasadbeklädnaden håller i många år framöver.

Med C2Elements som din leverantör och samarbetspartner för fasadbeklädnad är du i trygga och professionella händer. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få det resultat de önskar. Har du några frågor om fasadbeklädnad eller vill vi bara prata om ditt nästa byggprojekt? Tveka inte att kontakta oss.

FÄRGER, FORMAT OCH YTOR

Våra leverantörer NBK och Tempio har ett stort utbud av färger, format och ytbehandlingar och en unik kunskap av keramiska fasader genom projekt som levererats över hela världen. Vi drar nytta av all denna erfarenhet när vi hjälper er att hitta rätt lösningar för ert specifika projekt.