Skærmteglet Classic

BEKLÄDNADSTEGEL

Skärmtegel Classic har många fördelar

För nybyggnation och renoveringar är Skärmteglet classic en självklar lösning som behöver studeras närmare, på grund av de många fördelarna med en upphängd ventilerad fasad. En ventilerad fasad ger många fördelar. En av de betydande fördelarna är att fasaden inte är bärande, vilket gör att behovet av den dyra och tidskrävande grävningen och gjutningen av grunden inte är nödvändig. Särskilt under varma sommarmånader hjälper den ventilerade fasaden till att absorbera värme och effektivt ventilera bort den från byggnaden, vilket ger ett behagligt och tempererat inomhusklimat.

Skärmteglet Classic som ett hållbart val

Med ett ökat fokus på hållbarhet i renoverings- och byggprojekt idag är det viktigt för många att välja material som är miljövänliga och hållbara. Skärmteglet är gjord av naturmaterial som lera och vatten, vilket gör det till ett miljövänligt val. Skärmteglet har lång livslängd och kan enkelt återanvändas och återvinnas, vilket gör den till ett hållbart materialval.
Skärmteglet Classic uppfyller kriterierna i EU-norm DS/ISO 20887:2020 Hållbarhet inom bygg och anläggning - Projektering med tanke på demontering och anpassning - se rapporten här.

Skärmteglet classic färgbeständighet och styrka

Vilken keramisk kakel du än väljer från C2Elements så är du garanterad färgäkthet som håller i mer än 100 år. Färgen förblir oförändrad över tiden, vilket säkerställer ett estetiskt utseende i många decennier. Fördelen med skärmteglet classic är också att de finns i många färger och uttryck i sin design, så du kan fritt välja skärmtegel för just ditt byggprojekt. Dessutom är tegelstenens tekniska styrka robust, och styrkan förändras inte över tiden.

Skärmteglet Classic har lång hållbarhet och kräver minimalt med underhåll

Skärmteglet classic är, liksom andra typer av skärmtegel, känt för sin extraordinära hållbarhet och kräver samtidigt minimalt med underhåll. Materialen tål alla väderförhållanden, inklusive solens strålar, hårda vintermånader och normalt slitage. Skärmteglet classic är därför en idealisk långsiktig lösning för renoverings- och byggprojekt. En betydande fördel med skärmteglet classic är att den inte tappar färg med tiden och bara kräver en lätt rengöring då och då för att behålla sitt utseende.

Skärmteglet Classic – Skärmteglet som det startade med enkla rektangulära format.

Skärmteglet Classic är beklädnadstegel som utgör grunden för alla av dagens skärmtegelsbeklädnader. De är som allt började med enkla rektangulära format, och de finns i en mängd färger och varianter. Detta ger oanade möjligheter till kombination, och att skapa unika uttryck för din byggnads fasad. Skärmtegel Classic är en hållbar skärmtegel lämplig för renoveringar och byggprojekt.

Skärmteglet Classic finns också med många olika slags ytor så man kan arbeta med strukturen i uttrycket.

Utmana oss med gärna med idéer och ritningar så tar vi oss an uppgiften att förverkliga dem.

Skärmtegel Classic är tillverkad av extruderad terrakottalera, vatten och eld och är därför en hållbar skärmtegel som du med fördel kan välja till din fasad.

Produkten är 100 % UV-resistent. Det krävs ett minimum av underhåll eftersom regn och vind håller fasaden ren och snygg.

Renoveringar

Renoveret og udvendigt isoleret
Renovation i fuld gang
Sjælør boulevard AAB - færdigrenoveret
Eksisterende facade med ny ekstern ventilation og profiler til skærmtegl facade

För typiska renoveringar är skärmtegel klassiskt det självklara valet, på grund av de många fördelarna med upphängda fasader. Vi kan anpassa avståndet till bakväggen och på så sätt ge plats åt den teknik, isolering och arkitektur som avgör hur långt ut den nya fasaden ska placeras.

Med expertis inom produkter och upphängningssystem hjälper vi ditt projekt säkert igenom alla utmaningar som kan uppstå. Vi har provat det mesta och har lösningar på alla vanliga utmaningar, oavsett om det är persienner, lösningar kring dörrar och fönster, dold och synlig ventilation m.m. Du kan se mer om de projekt vi har genomfört med skärmplattor under våra projekt.

Skärmtegel classic är godkänd för användning vid renovering i samarbete med Rockwool Red Air.

Skärmtegel classic framträder med många typer av ytor, från naturliga som har en struktur som tegel, hela vägen till blanka glaserade tegel.

FÄRGER, FORMAT OCH YTOR

Våra leverantörer NBK och Tempio har ett stort utbud av färger, format och ytbehandlingar och en unik kunskap av keramiska fasader genom projekt som levererats över hela världen. Vi drar nytta av all denna erfarenhet när vi hjälper er att hitta rätt lösningar för ert specifika projekt.