SKÄRMTEGEL DESIGN TEGEL

SKÄRMTEGEL DESIGN TEGEL

Här får arkitekturen fritt spelrum. Här kan man verkligen skapa unika arkitektoniska pärlor.

Detta är skärmtegellösningen som ger arkitekturen fritt spelrum och ger liv åt idéerna

Med skärmteglet Design bestämmer du själv färger och format och teglet kan levereras med många typer av ytor för att göra strukturen till en annan parameter att leka med i uttrycket. Så utmana oss gärna med era ambitioner och ritningar så ska vi se till att förverkliga dem.

Teglet tillverkas endast av lera, vatten och eld och är därmed ett mycket miljövänligt materialval för din fasad.

Produkten är 100 % UV-resistent. Det krävs ett minimum av underhåll eftersom regn och vind håller fasaden ren och snygg.

Långa specialtegel

Lego tegelsten

Långa specialtegel

Böjda tegel

I snart 20 år har vi hjälpt arkitekter och entreprenörer med lösningar för allt som höghus, bostadshus, hotell, bibliotek, radhus och många andra konstruktioner i Skandinavien. Tillsammans med leverantörernas expertis och kunskaper från byggnader över hela världen ligger vi i framkant med allt som gäller skärmtegel.

Just nu är designtegel kanske det hetaste eftersom det ger arkitekten ofattbara designmöjligheter. Vi ser fram emot att hjälpa dig med att förverkliga din dröm om en djärv keramisk fasad.

Teglen uppfyller kriterierna i för EU-standard DS/ISO 20887:2020 Hållbarhet vid byggnationer och anläggningsarbete – Design för demontering och anpassning - se rapport

Liksom resten av vårt tegelsortiment är Design Tegel 100 % UV-resistent. Färgen förändras inte över tid.

Teglens tekniska styrka är oförändrad efter 100 år. (Styrkan förändras inte över tid).

Teglen har inga skarvar och kan sättas upp i alla väder. Om du någon dag vill byta fasad så kan teglet dessutom återanvändas på en annan byggnad.

prefabrikerede-elementer-ophaengning_1

Prefabricerade element för upphängning

prefabrikerede-elementer-ophaengning

Prefabricerade element för upphängning

Buede-og-lige-tegl

Böjda och raka tegel monterade på plats

Vi kan montera våra fasader på alla bakväggar och har en av Europas bästa leverantörer av upphängningssystem för keramiska fasader. Så oavsett om det är huvudkontoret för Novo Nordisk, ett höghus, Lego House eller en renovering av ett bostadshus så kan vi hjälpa till och ta fram lösningarna som passar målen för ert projekt.

FÄRGER, FORMAT OCH YTOR

Våra leverantörer NBK och Tempio har ett stort utbud av färger, format och ytbehandlingar och en unik kunskap av keramiska fasader genom projekt som levererats över hela världen. Vi drar nytta av all denna erfarenhet när vi hjälper er att hitta rätt lösningar för ert specifika projekt.