Klinker

Beklädnadstegel

Klinker från C2Elements

Om din byggnad ska sticka ut med färger så är klinker från C2Elements exakt rätt lösning för dig oavsett om det är de mjuka eller starka nyanserna som ska göra en skillnad.

Vi har den bredaste färgpaletten av glaserad klinker, ett stort utbud av specialglasyrer och levererar de tunnaste, lättaste och snyggaste klinkern på marknaden.

C2Elements Klinker kan användas både som exteriör och interiör. Klinkerns små storlekar, många former och färgval ger arkitekten en stor mångsidighet i utformningen av fasaden.

Klinkern tillverkas av extruderad terrakottalera, vatten och eld och är därmed ett mycket miljövänligt val för din fasad.

Produkten är 100 % UV-resistent. Det kräver ett minimum av underhåll då regn och vatten håller fasaden ren och snygg.

Här får du en produkt som håller extremt länge. Referenser runt om i världen visar en hållbarhet på flera hundra år.

Som alltid med keramik är möjligheterna att arbeta med strukturer, former och färger outtömliga. Ovan avbildas de första projekten med detta spännande nya initiativ.

Vi är väldigt privilegierade över att få arbeta med Tempio och Rairies Montrieux som är trendsättare inom utvecklingen av glasyrer och färger för klinker. Rairies Montrieux stöds av ett helt forskningslaboratorium som ständigt strävar efter att erbjuda dig de bästa produkterna.

Klinker kan levereras med många typer av ytor så du kan få materialet du vill ha för ditt projekt.

Urval av färger och format från våra 2 leverantörer
Tempio och Rairies Montrieux.

Våra leverantörer Rairies Montrieux och Tempio har ett stort utbud av färger, format och ytbehandlingar och en unik kunskap av keramiska fasader genom projekt som levererats över hela världen. Vi drar nytta av all denna erfarenhet när vi hjälper er att hitta rätt lösningar för ert specifika projekt.