Glaserade tegelstenar

Beklädnadstegel

Glaserade tegelstenar från C2Elements

När det kommer till val av material för byggklädsel är det avgörande att hitta de material som är mest fördelaktiga och som ger den önskade uttrycket och utseendet. De glaserade tegelstenarna är en typ av material som sticker ut. C2Elements är en ledande tillverkare som erbjuder de glaserade tegelstenarna i många olika utföranden.

C2Elements glaserade tegelstenar är keramiska plattor som har belagts med en glasyr och sedan bränts vid höga temperaturer. Glasyrlagret ger tegelstenarna deras glansiga yta och tillför en djup av färger och texturer, vilket ger dem deras karakteristiska utseende. Vi på C2Elements är en ledande tillverkare av glaserade tegelstenar och vi har därför hög expertis inom området.

Glaserade tegelstenar har många funktioner.

De glaserade tegelstenarna tjänar många viktiga funktioner för byggnader. De har en slät och glänsande yta som tillför ett estetiskt vackert uttryck till din byggnad. De finns i ett brett utbud av färger och mönster, vilket ger möjlighet att skapa en unik karaktär för byggnadens fasad.

De glaserade tegelstenarna är kända för sin långa hållbarhet och därigenom långa livslängd. De är motståndskraftiga mot extrema väderförhållanden såsom solljus och oväder. C2Elements klinker är skapade för att motstå det mesta och behåller sitt utseende under många år. De glaserade klinkerna kräver inte mycket underhåll, och en sporadisk ytrengöring är mer än tillräcklig för att behålla deras glänsande utseende. Detta gör dem till ett praktiskt val för både hemägare och kommersiella byggnader.

Glaserade klinker är anpassningsbara.

De glaserade klinkerna finns i olika storlekar, vilket gör det enkelt att anpassa dem till olika mått efter behov. Klinker kan lätt skäras till efter specifika mått och dimensioner, vilket är en unik egenskap hos klinker. Genom att välja de glaserade klinkerna kan du därför möta olika designs och arkitektoniska stilar.

Glaserade klinker är ett hållbart val.

Hos C2Elements erbjuder vi glaserade klinker som tillverkas av naturliga material såsom extruderad terrakotta ler, vatten och eld. Själva produktionen av de glaserade klinkerna kräver inte en stor mängd energi. Detta gör klinkern till ett mycket miljövänligt val för din fasad.

C2Elements som din leverantör av glaserade klinker.

Hos C2Elements är vi ledande specialister inom keramiska produkter, inklusive glaserade klinker. Vi är entusiastiska över de möjligheter som keramik erbjuder när det gäller att designa och utveckla unik arkitektur. Några av de nyare möjligheterna inkluderar användningen av glasyr för fasader. Denna möjlighet har C2Elements omfamnat och spelar idag en aktiv roll i vår utveckling av fasadbeklädnad.
Om du vill veta mer om glaserade klinker är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig med dina frågor så att du kan komma igång med renoveringen eller byggprojektet.

Urval av färger och format från våra 2 leverantörer
Tempio och Rairies Montrieux.

Glasyren till klinkerna kan göras i nästan alla färger. Våra leverantörer Tempio ochRairies Montrieux har ett brett utbud av färger. Därför erbjuder vi glaserade klinker som matchar exakt det uttryck du önskar för din byggnad. Du kan få allt från de mer neutrala färgerna till de mer genomträngande och unika färgerna. Endast fantasin sätter en gräns.

Våra leverantörer Rairies Montrieux och Tempio har ett stort utbud av färger, format och ytbehandlingar och en unik kunskap av keramiska fasader genom projekt som levererats över hela världen. Vi drar nytta av all denna erfarenhet när vi hjälper er att hitta rätt lösningar för ert specifika projekt.