Underkonstruktion

Underkonstruktioner för alla typer av upphängda fasader

Hos C2Elements är vi specialister på underkonstruktioner för hängande fasader. Underkonstruktioner för hängande fasader utgör ryggraden i varje modern byggnadsfasad. Dessa strukturella system spelar en avgörande roll i att stödja och fästa fasadbeklädnaden, oavsett vilket material som används. Därför är underkonstruktionen mycket viktig för oss, eftersom det är här vi etablerar förbindelsen mellan bärande murverk och fasadbeklädnaden.

Genom att använda avancerad teknologi och starka material ser vi till att våra underkonstruktioner är robusta, hållbara och uppfyller byggstandarder. På C2Elements är vi dedikerade till att ligga i framkant när det gäller teknologiska framsteg inom byggnadskonstruktion. Våra underkonstruktioner innefattar avancerade teknologier och skräddarsydda lösningar som ökar både prestanda och effektivitet. Detta säkerställer att du som kund hos oss är försäkrad om innovativa och effektiva lösningar för ditt projekt.

Kontakta oss gärna om du har frågor om underkonstruktioner, vårt team av experter står redo att hjälpa dig.

Fasadplaner och fasadpartners är avgörande för utarbetandet av underkonstruktioner.

Tillsammans med Systea erbjuder C2Elements möjligheten att bistå vid förberedelser av bakomliggande konstruktioner och anpassa nya system enligt brandkrav, vindbelastning, utrymme för isolering och ventilation m.m. Om så önskas kan vi även ta fram en fasadplan och / eller beräkna vindbelastning. Därutöver använder vi även oss av fasadpartners som kan montera och prissätta uppgifterna.

TC110 Underkonstruktion för NBK

TC110 Underkonstruktion för NBK / Montage

Vi erbjuder underkonstruktioner med flexibilitet och skräddarsydda lösningar.

På C2Elements är vi medvetna om att varje underkonstruktion måste anpassas, varför vi fokuserar på stor flexibilitet när det gäller underkonstruktioner. Oavsett om du arbetar på ett bostads-, kommersiellt- eller institutionellt projekt, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar perfekt för byggnadens behov. Vi tar hänsyn till belastningar, lagkrav och estetiska preferenser för att säkerställa att våra underkonstruktioner uppfyller de högsta standarderna. På C2Elements kompromissar vi inte med kvaliteten på våra produkter, och därför väljer vi professionella samarbetspartners som Systea. Underkonstruktionerna är tillverkade av hållbara material för att säkerställa lång livslängd. Vi förstår vikten av hållbarhet i dagens byggprojekt. Därför prioriterar vi hållbarhet i våra produktionsprocesser för att säkerställa att våra lösningar inte bara är effektiva utan också ansvarsfulla.

Vår expertis inom underkonstruktioner och fasader.

C2Elements har många års erfarenhet av att producera underkonstruktioner för hängande fasader. Vårt team av experter och samarbetspartners arbetar nära varandra för att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller både funktionella och estetiska krav. Vi förstår att varje byggnad är unik, och därför erbjuder vi anpassade underkonstruktioner för att möta specifika krav och visioner för byggprojekt. Vi har en stor portfölj av tidigare projekt där vi har levererat underkonstruktioner till en bred variation av byggnadstyper. Vi på C2Elements står redo som din pålitliga partner med många års erfarenhet i bagaget. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller helt enkelt vill påbörja ditt nästa projekt tillsammans med oss.