ED DATA

C2Elements skärmtegel är en modern tolkning av en kakelvägg.

ed-data_1

”vår” tegel / terrakotta motsvarar tegelns bästa sten ”kakeleldade tegel”. Brända Terracottta -produkter har tillverkats i tusentals år och gamla lerkrukor kan fortfarande användas efter 2000 år. Harmonin i fasaden kan uppnås av arkitekten, eftersom vi levererar den design som arkitekten ritar. C2Elements skärmtegel bleknar inte med tiden, även hundratals år, ändrar inte färg, patina kommer över fasaden, men färgen håller. Bränd glaserad terrakottasten. ”framtidens byggmaterial” uttalades av kejsaren Nebukadnesar i Babylon för 2800 år sedan.

Spelet i fasaden kan uppnås på många sätt, ansluten av brickan, olika färger, olika modulhöjder, möjligheterna är många. C2Elements skärmplatta är inte en dyr fasadlösning. C2Elements skärmtegel är mycket miljövänliga, eftersom fasaden kan demonteras och användas på en annan byggnad. (och det är klart)

ED -data – Skjødstrup

Det nya huvudkontoret för ED Data framstår som en funktionell modern kontorsbyggnad med stor lagringskapacitet. Fasaderna levereras av C2Elements med en skärmplatta i 3 modulhöjder, vilket ger ett fantastiskt spel i fasaden. Färgen på brickan är ett kapitel för sig. Här överförs skönheten i natursten i variation till plattans yta på ett sätt som ger fasaden ett naturligt utseende, samtidigt som installationen är enkel och snabb. En byggnad som kommer att inspirera många.

Fasadens vikt spelar också in, 30 kg pr. m2. C2elements har också levererat understruktur från Systea. 350 mm utanför hänger den nya fasaden, det ger plats för 300 mm isolering.

ed-data_2
ed-data_3
ed-data_4
ED-Data_16