Brick Skin

Beklädnadstegel

Brick Skin är en unik kollektion som sticker ut som en unik lösning för fasader och keramikbeklädnad. Produktionsmetoden och de naturliga råvarorna som används gör dessa bitar till en hållbar produkt, motståndskraftig mot termisk chock, erosion, kemikalier, eld och som behåller sin färg över tid, bland andra fördelar. Denna kollektion presenteras som ett distinkt val för dem som söker att bevara en traditionell, maskulin touch i arkitekturen på deras fasader. Genom att bryta med rutinen är Brick Skin ett hållbart och avantgardistiskt val som möter framtidens bioklimatiska behov.

Hållbar arkitektur

Ur ett hållbarhetsperspektiv utmärker sig Brick Skin genom att återvinna 100 % av det genererade avfallet, minska CO2-utsläppen genom solenergi och återvinna 100 % av vattnet under produktionsprocessen. Designmässigt ger Brick Skins unika proportioner, med sina 40x500 mm, fasaden ett elegant och lyxigt utseende. Kollektionen erbjuder ett brett urval av färger, från rökiga terrakottafärger till imponerande svarta, inspirerade av handgjorda och naturliga estetik. Innovationen manifesteras i hållbarheten hos Brick Skin, som kan anpassa sig till traditionella arkitektoniska byggnader. Dess låga porositet och vattenabsorption garanterar motstånd mot kraftiga termiska stötar. Dessutom är den DAP-certifierad, vilket gör den miljövänlig och bevarar sin naturliga skönhet under åren, vilket ger extra värde till det arkitektoniska projektet.

Brick skin sort

Möjligheter

Brick Skin-sortimentet av toppmoderna delar erbjuder ett brett utbud av färger och placeringsmöjligheter för både fasader och interiörer. Dessa pjäser bryter mot konventionella standarder och håller en hög prestandanivå och möter de kreativa behoven hos både arkitekter och designers. Från estetik till funktionalitet, Brick Skin gör skillnad i alla utrymmen och ger en unik och hållbar lösning för ditt arkitektoniska projekt.

Brick skin

Färg

 

 

EK1045 SONORA

Brick skin lys farve

EK1038 TAMPICO

Brick skin brunlig

EK1036 OXACA

Brick skin sort

EK1033 TONOLA

Brick skin rød
Brick skin i grå
Brick skin
Brick skin
Brick skin

EK1047 SINALOA

Brick skin
Brick skin

EKA1049 OTATE

Brick skin mørk
Brick skin sort

EK1034 SOYATE

Brick skin på væg
Brick skin

Bæredygtighed

globus

Vi återvinner 100 % av det avfall vi genererar.

lille3

Vi återvinner 100 % av vattnet vi använder i underproduktionsprocessen.

lille

Vi minskar CO2-utsläppen genom att använda solenergi.

Produktion ovenfra
Brick skin i små stykker